Torsdag!

Jaha snart är det helg igen.. :) Känns som veckan bara har måndag, onsdag, fredag...
Men jag klagar inte, för jag får träffa Älskling snabbare <3

Idag står jobba på schemat.. 09.15 - 17.00
Sen träffa Linnea <3 Sen funderar jag på att köra spinning, men får se om jag hinner =) Skulle vara ganska skönt iallafall.. !

Nej kanske göra mig iordning, börjar jobba om 35 minuter :)

Kanske skriver mer när jag kommer hem ikväll... Om jag orkar, haha


Bye byee

Spinning!

Det blev spinning i 50 minuter ! :) Och svetten rann som aldrig förr ;) Tror nog jag tappade 20 kilo på bara svetten ! Fräscht? Oh ja !

Nu har jag käkat, ducshat och kollar på sängen... Men klockan 8? Äsch spela roll, börjar 07.00 - 16.00 imorgon sen blire mer träning så förtjänar att sova nu, eller ja.. kolla film  iaf !

Godnatt!

Yeaaj

Idag sitter jag här med träningsvärk... Så jävla underbart! :D Snart, eller ja snart och snart.. Om 2 timmar blir det iväg och jobba ! Har en stängning idag :)
Sen får jag se om jag hinner dra iväg och köra spinning.. Det märks annars blir det nog bara styrketräning, eller så tar jag det lungt och går ut och går! :) Nu fick jag post så måste kolla vad det är :D haha

Hejdårå

Ännu en söndag..

Jag tycker inte om söndagar. Jag hatar att antingen behöva åka ifrån älskling, eller att han åker ifrån mig! Sen går veckorna då man verkligen längtar efter fredagen så vi får ses igen, sen går helgen så fort att jag knappt hinner blinka sen är det söndag igen! Usch och få och blä!
Helgen var sådär... En sak förstörde ju gaanska mkt, så var stolt över det! FAN vad jag blir irriterad på folk som håller på och snakkar bullshit! Men det löste sig tillslut <3 Men en sak jag verkligen inte kan fatta är, jag somnade i soffan, vaknade i sängen ? har verkligen ingen aning om hur jag kom dit, riktigt läskigt fan haha , måste ju typ ha gått i sömnen eller nått.

Nu har jag precis käkat en avokado<3 Imorgon blir det jobb 08.00 - 16.00 sen träna ! Afro, cc dance och core står på schemat, 90 minuter och det kommer kännas på tisdag ;) I just love träningsvärk! Men måste träna bort ölen jag drack igår, och börjar inte förns 13.00 på tisdag så har god tid på mig att försöka ta mig ur sängen, haha

Ny dator också <3 Den gamla gick inte att ha längre... Kunde inte skriva l,ä,.,enter eller radera pilen (?!) Så var dags kan man säga..

Angående det där inlägget jag tänkte skriva, får det bli någon dag i veckan.. Ska försöka ta mig tid, det kan vara skönt att skriva av sig lite.
Nu blir det plocka undan lite, borsta tänderna, slå på en film och soova för väckarklockan ringer klockan 06.45!

Slänger in en bild på mig och min underbara pojkvän ! Fattar inte hur tur jag kunde ha som hittade dig <3 Forever and ever <3 ( Fråga mig inte varför jag kollar på bilden, haha och är lite halvporrig som smyg visar min bh ;D)





Godnatt !


Taggaa!!

Nu kör vi (Y) 3 helger nykter förtjänas några öl ;)

Städ

Städat och gjort det fint idag också. Snart kommer mamma för att bli bjuden på mat. Älskling står och gör fiskgratäng.. Guud så gött !
Imorgon blire 3 pass igen, afro, cc dance och core! Faan vad skönt! Sen på tisdag jobbar jag, 09.00 - 18.00 Och onsdag har jag också stängning fast då börjar jag 13.00-18.00 =) så då får jag se om jag hinner träna, annars kör jag torsdag, fredag och lördag också.. Och på lördag blire fest fest fest! =D
3 vita helger så det börjar suga i vin tarmen ;) Tog bara 2 öl igår, orkade inte mer, haha planerna dissades så tog det bara lungt och kollade film !

Är skönt att inte behöva åka tåg och buss hem idag.. Snakka lite skit med mamma i bilen då går resan fort :P

Och jag är superglad, för älskling sa igår att det lutar åt att säga upp lägenheten i.o.m att han inte får reda på om han får behålla jobbet efter nyår, så han kan inte sitta med en lägenhet att betala utan pengar líxom.. Så förhoppningsvis flyttar han till mig redan vid jul !! :D


!

Sitter här och vi funderar på vad man kan käka... Dricker lite öl också och får se om det blire lite ferre sen eller inte =) Orkar inte bry mig om mat längre, helst äter jag inte alls men det går ju lixom inte =)
Älskling får bestämma ist ! (Y)
Har  även ställt om soffan och grejer här nu så det blev faktiskt mkt bättre. Sen har jag diskat och gjort fint i köket, dammsugit och torkat alla golv och tänt lite doftljus. Kan ju säga att det luktar gott som fan nu!
Har tänkt att skriva ett långt inlägg om lite saker sen, får se när, antagligen när jag fått en ny dator så jag slipper på damp när jag skriver...

Nej nu ska jag gå och pussa lite på älskling <3

!!!!

Faaan vad lycklig jag blir !! Ställde mig på vågen idag, och sen jag slutade äta onyttigt och dricka massa, så har jag gått ner.... 12 underbara kilo!! :D:D:D:D För 2 veckor sen började jag träna och att det går så fort :D <3<3 Nee nu ska jag gå hem och göra några sittups ;) haha imorgon blire jobb 07.30-13.00 sen åker jag med mamma till Johan =) <3

Regn, regn, regn

Fint väder?! Ska dra och jobba om 2 timmar, och idag tar jag det nog lugnt! 5 pass på 3 dagar så är trött idag =) Idag blire nog att dra iväg och rösta, haha men men nu ska jag göra mig iordning =) 

=)

Helt slut i hela kroppen, spinningpasset idag var hårt ;D + att jag har träningsvärk i hela kroppen sen passen igår =) Men det känns så jävla gött ! Kommer somna gött inatt iaf ;D Men jag har tvättstugan nu så får sova sen ! Ne nu ska jag ta ett äpple för har bara ätit typ ingenting idag förutom frukt, gröt och äggröra.. Nee har inte tid mer bye!  Hatar datorn också för inget funkar ju !!!!

Träääännnaa

Haha igår vart det jobb 13-16 sen vidare att pussa på min underbara syster, sen drog mamma och jag och tränade, 3 pass vart de! Afro, cc dance och core och idag kan jag säga att jag har träningsvärk ;D Men det är bara skönt ! Idag blire också träning för nu jävlar ska det bort!! =) en banan till frukost och ägg och en macka till lunch =) Börjar jobba 13,00 ;D Nee nu ska jag platta håret (Y)

!!

Jobb 13 - 16 sen blire träna ! =) Dubbelpass sen kanske jag kör styrketräning efter =) Men nu blire att plocka undan här hemma, sen drar jag iväg och jobbar så enormt många timmar ;D Men men det är iaf nått =) Var ju hos farbror doktorn idag och kolla så jag är helt frisk från borrelian (Y)


Btw

Har för övrigt köpt mig 3 par träningsbyxor för sammanlagt 325 kronor, och ett par skor och 2 linnen =) Skit snyggt allihop :D Nu är jag inte bara hurtig utan också snygg ;) Förutom när jag ser ut som ett stoppljus med svetten rinnandes.. haha !

Just wanted you to knoow !

..

Skriver inget när jag är hemma, för min datorn är inte den bästa ;D Haha men nu sitter jag hos Älskling, han ligger i badet ny veetad och allt ;) Haha...

Har precis kollat på en skräck ;) Fett bra är kineserna på att göra skräck... Haha :)
Vafan hette den... Äsch kommer inte ihåg.. Phobia hette den!

Nått nytt som har hänt är att jag äntligen har tagig tummen ur röven och köpt mig ett träningskort på colluseum =) 2 års kontrakt och tränar som aldrig förr ;)
Dansar afro och cc dance, det är typ som zumba, och det är så jäävla kul ! Lika roligt varje gång :D
Så blir träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag, sen åker jag till älskling igen =) Men otroligt skönt att komma igång efter sommaren och sånt =) Massa vita helger också (Y)
Nee mera film på schemat !

Slänger in en bild på min söta underbara man <3



RSS 2.0